PRED PUNOM ARENOM

Tea Tairović posvetila emotivan govor Šabanu Šauliću: "Sigurna sam da od negdje gleda"

Često je govorila o tome koliko joj je Šaulić pomogao na početku, da mu je na tome veoma zahvalna i da nikada neće zaboraviti šta je sve uradio za nju

Tea Tairović. Nikola Anđić / Telegraf.rs

N. Aj.

prije 4 sata 28 minuta

Pjevačica Tea Tairović sinoć je održala prvi, veliki solistički koncert pred prepunom Beogradskom arenom! Publici je priredila spektakl za pamćenje, koji je trajao više od tri sata.

Prvo je atmosferu zagrejala svojim najvećim, brzim hitovima, uz koje je imala i specijalno osmišljene koreografije, a onda su na red došle i njene emotivne balade, mnogima omiljene.

Najveće ovacije publike uslijedile su kada je pjevačica održala emotivan govor posvećen pokojnoj muzičkoj legendi Šabanu Šauliću, s kojim ima prelijepu duetsku pesmu "Otkad tebe znam".

Tairović je tokom karijere često govorila o tome koliko joj je Šaulić pomogao na početku, da mu je na tome veoma zahvalna i da nikada neće zaboraviti šta je sve uradio za nju.

- Sigurna sam da od negdje gleda i da mu je drago zbog svega što se danas dešava. Ruke gore za "Otkad tebe znam" - rekla je Tea u okviru emotivnog govora koji je posvetila muzičkoj legendi, a onda je zapjevala njihovu duetsku pjesmu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.