UČEŠĆE U ZVEZDAMA GRANDA

Barbara Bobak o početku karijere: To nisam bila ja

Ispala poslije samo prvog kruga

Barbara Bobak. Instagram

A. P.

8.9.2024

Barbara Bobak danas važi za jednu od najtraženijih pjevačica, a zanimljivo je da je i ona svoju karijeru započinjala u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

U sezoni 2020/21 stala je na Grandovu scenu prvi put, ali ipak nije uspela da ostvari zapažen rezultat, pa je ispala poslije samo prvog kruga.

Barbara Bobak. Instagram

Barbara i sama priznaje da nije ponosna na svoje učešće u takmičenju, jer kako kaže zbog treme nije pokazala sve što zna.

- To nisam bila ja. To je sve nekako bilo brzinski, jer desila se korona i takmičenje se promjenilo. Nisam imala pretjerane ambicije iskreno jer nisam takmičarski tip, ali sam htjela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu - ispričala je Bobak za Grand.

Barbara Bobak. Instagram

Iako je tada pored pohvala dobila i kritike, pjevačica ističe da je žiri bio upravu i da tokom tog nastupa nije pokazala ni dio svog talenta.

- Mene loše kritike motivišu jako, tada sam krenula sa časovima pjevanja, željela sam da otvorim vokal i da se oslobodim treme. Kada si siguran u to što pjevaš, onda nemaš tremu. To mi je značilo da treba da se probudim i nastavim dalje - zaključila je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.