REAKCIJE

Sergej Trifunović podržao Severinu: "Ovakvi srboblamantni papkari da se prognaju na njive"

Severina je dobila brojne poruke podrške

Velika bura se digla zbog Severine. Instagram

E. Ag.

27.8.2024

Nakon što ju je srbijanska policija privela na razgovor prilikom prelaska granice zbog, kako pišu mediji, "spornih izjava" koje je davala u javnosti, Severina je dobila brojne poruke podrške. Splitsku pjevačicu javno su podržali i poznati Srbi.

Među prvima se na Instagramu oglasila pjevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta.

"Lijepo priča Severina", napisala je na Instagram storyju i dodala emotikon srca.

Konstrakta se oglasila. Instagram

Potom se na platformi X oglasio srbijanski glumac Sergej Trifunović i osudio riječi zastupnika SNS-a u Skupštini Srbije Vladimira Đukanovića, koji je na X-u iznio niz uvreda na račun pjevačice.

- Svaki Srbin s dva grama mozga će se složiti sa Severinom i raditi na tome da se ovakvi srboblamantni papkari prognaju na njive gdje im je i mjesto - napisao je Trifunović.

Osudio riječi zastupnika SNS-a u Skupštini Srbije Vladimira Đukanovića. X (Twitter)

Podsjećamo, Severina je na Instagramu objavila fotografiju iz beogradske Arene.

- Poziv našim graničnim policajcima i policajkama. To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi. Zbog slobode mišljenja i govora, zbog nas, naše djece, zbog toliko ljubavi koja putuje dnevno preko naših granica... Tu smo, jedni i drugi i jedni za druge. Ajmo, curice, ajmo, dječaci, studenti i đaci, policajci... Posebno granični - napisala je uz objavu.

- Nemojmo, molim vas, sada vraćati istom mjerom. Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila.

Hvala svima na podršci, hvala na brojnim porukama, koje ne stižem ni pročitati, a kamo li objaviti. Najviše ih je iz Srbije: Beograda, Novoga Sada, Šapca, Rume, Pazara, Čačka, Niša, Loznice… Isprika onima koje sam izostavila, ispunili ste moje srce. Svi pišete isto: 'Srbija nije Vučić, Srbija smo mi' - dodala je, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.