50 KILA RAZLIKE

Džesika Simpson je imala 108 kilograma, a sada je raspametila provokativnim izdanjem

Prije nekoliko godina prvi put otvoreno progovorila o svojoj borbi s ovisnošću i kilogramima, a tom je prilikom objavila i fotografiju iz 2

Američka glumica i pjevačica Džesika Simpson. Instagram

E. Ag.

23.8.2024

Američka glumica i pjevačica Džesika Simpson (Jessica, 44) pozitivno je iznenadila svojih 6 miliona Instagram pratitelja novim provokativnim fotografijama. Naime, odvažila se na pripijenu crnu haljinu s rupama koja je istaknula njenu besprijekornu figuru.

Izazovno izdanje naglasile su i mrežaste čarape koje su virile iz čizama s uzorkom zmijske kože, a sve je zaokružio nakit kojeg nije nedostajalo ni oko vrata ni oko zapešća.

Slavna pjevačica koja je na vrhuncu slave bila ranih 2000-ih nedavno je objavila da sprema novi album, što je šokiralo veliki broj njenih fanova koji su već odavno prihvatili da je s muzikom potencijalno završila.

Džesika je prije nekoliko godina prvi put otvoreno progovorila o svojoj borbi s ovisnošću i kilogramima, a tom je prilikom objavila i fotografiju iz 2017. godine na kojoj izgleda neprepoznatljivo. Od tada je preokrenula svoj život nabolje i uhvatila se ukoštac s borbom protiv alkohola.

Fotografija nastala 2017. godine. Instagram

- Nije bio problem u piću nego u meni - ispričala je svojevremeno. Priznala je da nekoć nije bila u stanju voljeti i poštovati sebe te da sad prihvata svoju prošlost te da je svjesna svoje snage volje i hrabrosti.

- Ubijala sam se sa svim tim alkoholom i tabletama - napisala je u svojoj knjizi "Open Book" koju je objavila 2020. godine.

Simpson je tokom tih godina skinula čak 50 kilograma, a demantirala je navode da je za to koristila bilo kakav lijek za mršavljenje. Sada kada se osjeća zdravo i samopouzdano odlučila se vratiti muzici, a tvrdi kako su njena djeca koju je dobila u braku sa svojim suprugom Erikom Džonsonom inspirirala da se vrati nastupima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.