"NE LAŽI SAMU SEBE"

Dara Bubamara se malo zanijela: Fotografije u kupaćem kostimu izazvale pometnju na Instagramu

Pjevačica se ne obazire na negativne komentare, već prihvata samo komplimente

Dara Bubamara uvijek u centru pažnje. Instagram

E. Ag.

21.8.2024


Poznata srbijansaka pjevačica Dara Bubamara (48) objavila je fotografije u minijaturnom bikiniju, pokazavši atribute. Ipak, mnogi fanovi su primijetili određene neobičnosti na fotografijama te posumnjali da je zvijezda iskoristila čari fotošopa. Pjevačica je često na meti kritika zbog uređivanja objava, a ni ovog je puta nisu zaobišli negativni komentari.

- "Ne laži samu sebe", "Odakle Dari ovolike noge", "Dara Bubamara se zaigrala u fotošopu. Što joj je sa strukom?" - neki su od komentara na Instagramu i platformi X.

Neki su komentirali i da joj na jednoj fotografiji nedostaje dio noge. No, pjevačica se ne obazire na negativne komentare, već prihvata samo komplimente. Mnogi fanovi su pohvalili izgled zvijezde, naglasivši njenu ljepotu, a neki su je čak branili.

- Čemu zlobni komentari...Tuđi život i fizički izgled komentirate uzalud. Nju nije briga. Dok se ona brčka u moru, vi sjedite kod kuće i grickate nokte - glasi jedan od komentara.

Inače, Dara Bubamara jedna je od popularnijih folk pjevačica u regiji, a sklonost prema pjevanju pokazala je već u djetinjstvu. Nerijetko šokira fanove golišavim izdanjima na društvenim mrežama, a za estetske zahvate izdvojila je veliku svotu novca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.