CRNA GORA

Brega uslikan u povratku s plaže: Raskopčana košulja, razbarušena kosa, a tek društvo...

Posjeduje vilu u Perastu, nadomak Kotora

Goran Bregović. Instagram

E. Ag. / Grand

18.8.2024

Jedan od najpoznatijih muzičara Goran Bregović posjeduje veleljepnu vilu u Perastu, nadomak Kotora, gdje ga je ekipa Granda usnimila sa kćerkama.

Iako su mještani Perasta rekli da ga posljednjih godina rijetko viđaju, ipak je uslikan na šetalištu.

Kako se naoblačilo, Goran je pohitao s nasljednicama ka svojoj skupocjenoj vili koju posjeduje više od deset godina, kako bi izbjegao nevrijeme.

U potpuno ležernom izdanju, u crnoj raskopčanoj košulji, Bregović je brzim korakom prošao kroz šetalište, a svi pogledi bili su uprti u njega s obzirom na to da mještani tvrde da ga rijetko viđaju.

Brega s kćerkama. Grand

Bregović je na ljetovanju sa sve tri kćerke, ali je bio s dvije nasljednice kojima ni loše vrijeme nije skinulo osmijeh sa lica.

- Ranije smo ih češće viđali, ali u posljednje vrijeme izgleda da ne dolaze često, možda i iznajmljuju. Ranije je Dženana umjela da cijelo ljeto provede ovdje. Ponašala se kao sav normalan svijet, išla je na plažu, u kupovinu, kao i svi mi koji živimo na primorju, razlike nema. Sada je to rijetkost. Ne mogu da griješim dušu i da kažem da ne dolaze, ali nisam ih ovog ljeta viđao – tvrdi Bregovićev komšija, dok drugi dodaje da je zbog Brege Perast postao prava atrakcija.

Vila u Perastu. Grand

- Dolaze ljudi, novinari, slikaju kuću i čekaju da se Brega pojavi. Ranije je umio da zastane kad ga ljudi sretnu i uvijek je ljubazan, hoće i da se slika i da popriča. Nama je čast i zadovoljstvo što imamo takvog komšiju. Sa njim nikad nije bilo problema - ističe Bregovićev komšija za Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.