MUZIČKA ZVIJEZDA

Život Britni Spirs na filmskom platnu: Holivudski studio kupio prava na njene memoare

Memoari 'The Woman in Me' izašli su prošle godine i postali veliki hit

Tvrdila da ju je otac zlostavljao. Instagram

E. Ag.

2.8.2024

Studio Universal kupio je prava na knjigu Britni Spirs (Britney Spears), njene memoare 'The Woman in Me', a film će režirati Džon M. Ču (Jon M. Chu) i Mark Plat (Marc Platt). Pjevačica je na društvenim mrežama napisala kako s Platom radi na 'tajnom projektu', navodi Variety.

- On je napravio sve moje najdraže filmove - napisala je i poručila fanovima da prate razvoj situacije.

Njeni memoari izašli su prošle godine, a samo u SAD se knjiga prodala u 2,5 miliona primjeraka. U knjizi je Britni pisala o svom životu od 'Mickey Mouse Cluba', o teškoj situaciji sa svojim ocem, ali i o bivšem momku Džastinu Timberlejku (Justin Timberlake).

Osim štampanog primjerka, jako je popularna i audioknjiga kojoj je naratorica Mišel Vilijams (Michelle Williams).

- Dala sam srce i dušu u ove memoare i zahvalna sam svojim fanovima i čitateljima diljem svijeta na njihovoj podršci - rekla je svojevremeno Spirs. Ona je od 2008. do 2021. bila pod konzervatorstvom svog oca, a na sudu je prije tri godine tvrdila da ju je zlostavljao prije nego što je sudac ukinuo konzervatorstvo. U maju ove godine finalizirana je njena rastava od Sama Asgarija.

Od tada živi relativno mirnijim životom, obožava objavljivati snimke sebe kako pleše na društvenim mrežama, a šta je s njenom muzičkom karijerom?

- Nikada se više neću vratiti u muzičku industriju. Tajno pišem pjesme za druge izvođače - rekla je jednom prilikom, piše 24sata.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.