BILI PARTNERI

Pljugica o odnosu s Desingericom: Nisam htio da se ispred mene šmrče

Raspad je do njega, on je to meni priznao od prvog dana da je to njemu bio plan

Pljugica i Desingerica. M. M./ATAimages/PIXSELL

Nova.rs

1.8.2024

Luka Bijelović Pljugica gostovao je u emisiji "Ispovest", autora i voditelja Nemanje Vasiljevića na Nova.rs, u kojoj je otvoreno govorio o odnosu s bivšim poslovnim partnerom Dragomirom Despićem Desingericom i otkrio mnoge detalje njihovog odnosa o kojim se do sada samo nagađalo.

Prije početka muzičke karijere, oni su bili najbolji prijatelji, a kada su postali dio šou-biznisa, naišli su na prve rasprave.

"Pokazat ću šta mogu"

- Nisam htio da provodim vrijeme u tom studiju, tačnije to je kuća nekih ljudi, nisam htio da provodim vrijeme gdje se rade narkotici i te stvari. Mene to nije interesovalo, ja dođem profesionalno dam svoje vokale, ispišem tekst i odem kući, ti poslije bleji s njim i radi šta hoćeš. Ja da stojim tu da se meni tu šmrče i da se duva – mene te stvari ne interesuju, ne mogu da zamislim da srozavam svoj obraz. Ja ću svojim radom da pokažem šta mogu, u augustu će mi svake sedmice ići po jedna pjesma, pa ćemo vidjeti da li ja to ne umijem da radim - istakao je Pljugica.

Kada je gostovao u AmiG-u, nakon što je javnost saznala za svađu, on je govorio da to nije do njega.

- Raspad je do njega, on je to meni priznao od prvog dana da je to njemu bio plan. Ušao u muziku uzeo sve što mu treba i šta ću mu ja. To je za njega super, on je sebi napravio karijeru, ja sam to znao, nisam ni ja glup da ga uvedem u muziku a da ne znam šta će da uradi. To da je kukao i to, to su priče za malu djecu. Despić je otišao u AmiG tada i poslije sedam dana sam ja trebao da odem zvao me je Ognjen Amidžić i ja sam rekao da ću sve da ispričam i on je mene jurio tih sedam dana da se pomirimo, to recimo niko ne zna, mi smo sjeli i popričali. Ja sam otišao u emisiju i rekao da je sve super, on je to gledao uživo i slao mi poruke ‘bravo, super si rekao’, nisam rekao ništa jer sutra će kćerka da mu poraste. Ja sam ispao kreten prema ljudima, ali sam sačuvao njegov obraz. Tada sam htio da kažem sve, bio sam spreman da ugasim svoju muzičku karijeru, ali on je uspio manipulativno da me uhvati, mjesecima se nismo čuli i on kao hajde da se nađemo, pa mi je rekao ‘blizu su mi Šimanovci, ja mogu da dođem ako kažeš nešto pogrešno“.

"Neću ništa reći"

Na pitanje da li to znači da mu je prijetio, on je odgovorio:

- To je upakovano da nije pretnja, ali je bila. Samo sam mu rekao da se ne plaši, neću reći ništa.

Kaže da ih je menadžment zvao da se pomire, ali da nisu oni potencirali.

- Nisu mogli da utiču na nas. Dosta ljudi je pokušali da nas pomiri, on i ja smo tvrdoglavi. Znam kako će to da ide, iako mu se desi nešto što će ga natjerati da se povuče sa estrade on će da kaže "smorila me estrada" i da ode u stilu. Kada je on u pitanju, ne brinem se, zna on da se izvuče iz svake situacije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.