NEOBIČAN ZAHTJEV

Bh. pjevač iz "Zvezda Granda" o neugodnoj situaciji zbog bakšiša: Raskopčala mi je košulju, stavila jezik u uho

Briljirao je kroz takmičenje u "Zvezde Granda", a kasnije nastavio da niže uspjehe i puni hale i dvorane zajedno sa svojim mentorom

Smolo: Miljenik Dragana Stojkovića Bosanca. Grand Online

Grand

12.7.2024

Sanel Smolo, pjevač iz Kaknja koji se takmičio u "Zvezdama Granda", jedan je od omiljenih u narodu, a sada je govorio i o ne baš lijepim situacijama na nastupima.

Miljenika Dragana Stojkovića Bosanca, publika je upamtila kao vrsnog narodnjaka koji je kroz takmičenje "Zvezde Granda" briljirao, a kasnije nastavio da niže uspjehe i puni hale i dvorane zajedno sa svojim mentorom.

"Legao" Bosancu

Stojković je nerijetko govorio kako je Smolo najbolji kandidat kojeg je imao u svom timu, pa ga je često i vodio na turneje širom svijeta.

- Valjda je to zato što sam skroman čovjek, normalan. Kada pjevaš, pjevaj, kada sjediš, sjedi. Nisam mogao ni da sanjam da će mi Bosanac biti mentor i da ću da radim s njim. Ja sam njemu srcu legao i hvala mu na svemu. 

Družimo se i kad god odem kod njih kući, Dunja (prim.aut Bosančeva supruga) mi se obraduje, evo i sada smo se vidjeli prije snimanja i pozdravili smo se - rekao je Smolo za Grand.

Pjevači su zbog bakšiša spremni gotovo na sve i čini se da se na društvenim mrežama utrkuju ko će imati najluđe snimke sa nastupa, ali Sanel ne voli da se hvali novčanom nagradom koju dobija od publike.

Neobični zahtjevi

Ipak, i sam je doživio neobične zahtjeve zbog bakšiša.

- Imao sam mnogo tih situacija, ne baš da sam pio iz cipele kao Đani, to je šou. Mene drugi snimaju, ja ne volim to da eksponiram, takav sam čovjek. 

Tražili su mi da se popnem na šank i lupam u tarabu i uradio sam to. Bilo je i da mi žene raskopčaju košulju da mi stavljaju bakšiš - rekao je pjevač za Grand i prisjetio se situacije kada su mu dali bakšiš, ali sa čudnim ishodom na kraju.

- Otpjevao sam pjesmu, platila je žena, drugi put dolazi ta ista žena, plati, hoće da me poljubi i stavi mi jezik u uho. Živa istina - prisetio se on u razgovoru za Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.