NESVAKIDAŠNJI STAJLING

Srđan Simić i transrodna Alina Juhart napravili haos na sceni "Zvezda Granda"

On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri

Srđan Simić i Alina Juhart. YouTube/Print Screen

N. A.

17.4.2023

Srđan Simić iz Teslića i Alina Juhart iz Slovenije napravili su pometnju nastupima u "Zvezdama Granda" koji su emitovani u subotu.

Simić se pojavio sa šminkom, dugom kosom i nesvakidašnjim, tamnim stajlingom, te izveo numeru Masima Savića, dok se Alina, koja je, inače, transrodna osoba, odlučila za usku, crvenu toaletu i plavu kosu, a izvodila je pjesme Teodore Džehverović i Nuccija.

Pravi lom u studiju nastao je kad je Srđan zapjevao i "Koketu", pa mu se Alina pridružila na bini, te su imali zanimljiv performans. On je dobio pet glasova od žirija, a ona tri.

Srđan Simić. YouTube/Print Screen

- Srđane, ti si bio odličan, najbolje tvoje predstavljanje dosad. Alina, moraš da radiš na pjevanju. Znam da tvoja mentorica ima muke sa tobom oko odabira pjesama, ali hajde da bude makar tačno otpjevano. Ti si odabrala da budeš pjevačica, ipak. Bravo i za tebe i za njega - rekla je Marija Šerifović.

Mili je dodao da su napravili dobar šou.

-  Srđane, bio si dobar, prva pjesma pogotovo. Alina, moraš da se koncentrišeš, obrati pažnju gdje je matrica, gdje je glas - zaključio je Mili a potom su oboje otišli u baraž.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.