NAJAVA

Marija Šerifović na Koševu ili Grbavici

E. B.

27.3.2018


Iako pojedini mediji uveliko najavljuju da će Marija Šerifović 23. juna održati koncert na sarajevskom stadionu Koševo, iz Centra za sport i rekreaciju nismo dobili potvrdu ove informacije.


- Njeni menadžeri još kalkuliraju. Ako se desi koncert, bit će to krajem juna, a da li su se odlučili za Koševo, potvrdit će nam, kako su kazali, u nekom kraćem roku – rekla je Jasmina Polić, direktorica Centra za sport i rekreaciju, koji upravlja stadionom Koševo.

S druge strane, u javnosti se pojavila informacija da bi, umjesto na Koševu, Šerifović trebala nastupiti na stadionu Grbavica.

- Istina je da su pregovarali i s predstavnicima stadiona Grbavica i da postoji i ta mogućnost. Najviše kalkuliraju zbog finansija, ali vjerovatno i prostora. Njeno lično opredjeljenje, koliko znam, je Koševo, a s duge strane dosta se pita i tim koji sve to organizira – govori nam Polić.

Kada smo kontaktirali FK Željezničar kao vlasnika stadiona Grbavica, kazali su nam da su špekulacije neistinite.

- Mi nemamo tu informaciju. FK Željezničar kao vlasnik stadiona Grbavica nije upoznat s ovim navodima. Neoficijelno možemo poručiti da ne pregovaramo s timom Marije Šerifović – kazali su nam iz Službe za odnose s javnošću FK Željezničar.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.