IMAJU I ŠTA POKAZATI

Na obline ovih balkanskih ljepotica niko ne ostaje imun: Žare i pale Instagramom

Godine ništa ne mogu Kaji Ostojić, koja i na pragu pete decenije izgleda fenomenalno

Tijana Milentijević i Jelena Karleuša. Instagram

E. T.

31.8.2024

Brojne srbijanske pjevačice koriste ljeto osim za odmor, tako i za fotkanje, kako bi podijelile fotografije na svojim društvenim mrežama u vrelim izdanjima na koja niko ne ostaje imun.

Jedna od njih je svakako mega zvijezda Tea Tairović koja je stekla ogromnu popularnost na Balkanu. Ona ne krije svoje obline, pa vrlo rado na Instagramu pokaže tijelo.

Ona i na sceni često nosi haljine kojima naglašava svoju figuru, a tokom ljeta objavila je puno fotki u kupaćim kostimima koje su odmah naišle na brojne pozitivne reakcije.

Godine ništa ne mogu Kaji Ostojić, koja i na pragu pete decenije izgleda fenomenalno. Poznato je da pjevačica vrijedno trenira, a rezultati su i više nego vidljivi, pa se ona nerijetko i pohvali na mrežama.

Nešto malo starija od nje je Jelena Karleuša, koja ništa manje ne privlači pažnju svojim izgledom. Poznato je da je na sebi radila mnogo estetskih korekcija, a svoje silikone često stavlja u prvi plan.

Titulu jedne od najzgodnijih na estradi, godinama ponosno nosi Mia Borisavljević. Ona je sa razlogom dobila ovaj epitet, a i poslije dva porođaja, pjevačica je uspjela da zadrži djevojačku zategnutu figuru.


Među mlađim zvijezdama, posebno se ističe Tijana Milentijević, koju često zovu i Žena od sultana, po njenom poznatom hitu. Ona na društvenim mrežama gotovo svakodnevno objavljuje fotke u donjem vešu ili kupaćem kostimu, a reakcije su i više nego pozitivne.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.