MIRAN RAZLAZ

Duško Tošić se konačno oglasio na Instagramu: Evo šta je poručio Jeleni, ovo mnogi nisu očekivali

Također, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumijeva, naveo je Tošić

Tošić: Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug. Instagram

E. T.

prije 3 dana

Papire za sporazumni razvod braka danas je potpisala pjevačica Jelena Karleuša čime je okončan brak s fudbalerom Duškom Tošićem.

Tošić se tek sada oglasio na Instagramu.

- Nakon 16. godina braka sporazumno sam se razveo od majke moje djece Jelena. Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše djece što je nama najbitnije. Sva naša zajednička nepokretna imovina, smo se dogovorili da pripadne našim kćerkama Niki i Atini. Također, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumijeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vrijeme sa našom djecom kad god poželim i kad god sam u prilici.


Objava Tošića. Instagram

Što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana. Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i volio bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše djece. Jeleni želim sve najbolje i uvijek ću biti tu za majku svoje djece kao i za svoju djecu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša djeca budu centar našeg svijeta kao što jesu - napisao je Duško Tošić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.