"TIHI UBICA"

Ispod Karleušine objave o razvodu osvanuo komentar, ona odmah odreagovala: "Za svoje greške on uvijek druge krivi"

Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme, otkrila je Karleuša

Jelena Karleuša. Instagram

E. T.

prije 3 dana

Nakon objave na društvenim mrežama o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića, gotovo cijeli region bruji o njihovom odnosu, ali i rekacijama fanova, kao i kolega ovog nekadašnjeg bračnog para.

Karleuša je, podsjetimo, objavila da je potpisala papire za razvod i to nakon 16. godina braka.

Papire za sporazumni razvod braka potpisala u pratnji svog advokata Milana Ateljevića, a Duško Tošić se nije pojavio, već je poslao ovlašteno lice da to uradi umesto njega.

Karleuša je dobila brojnu podršku od svojih prijatelja, pratioca i kolega. Tako su se ispod njene objave nizali brojni komentari.

- A gdje je taj muškarac što, što sa mnom živi a ne živi - piše u jednom od komentara, što je citat njene pjesme "Tihi ubica".


Komentari ispod objave. Screenshot

- Takvi kao on nikad "zbogom" ne kažu. Za svoje greške on uvijek druge krivi. Sa njim je svaki novi rastanak bez suza. Ma gdje je taj muškarac što, što sa mnom živi, a ne živi - glasio je drugi komentar, što su također stihovi Jelenine pjesme "Tihi ubica", a i ovaj komentar Jelena je nakon razvoda lajkovala.

Inače, ovu pjesmu Jelena je posvetila upravo Dušku Tošiću, a napisala je legendarna Marina Tucaković.


Duško i Jelena. Instagram

Pjevačica Jelena je jednom prilikom dala izjavu na tu temu, a riječi pjesme kao da su još tada naslutile ovakav kraj.

- Za mnoge stvari koje je napisala Marina Tucaković, ja sam bila idejni tvorac teme. Mi smo sjedile i onda ona mene ispituje o mom životu, šta je novo, šta nije... Naprimjer, kad je napisala "Tihog ubicu", ja sam joj pričala o mom turbulentnom odnosu sa Duškom. Duško je u stvari dobio svoju pjesmu "Tihi ubica", jer sam pričala o njemu - otkrila je Jelena u podkastu "Why so serious" na WTF radiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.