PONOVO PRIJATELJI

Otkriven razlog zbog kojeg Džordž Kluni i Bred Pit godinama nisu razgovarali

Poseban odnos koji su imali zahladnio je tokom Bredovog braka sa Anđelinom Džoli

Džordž Kluni, Ines de Ramon i Bred Pitt na crvenom tepihu. Instagram

A. P.

7.9.2024

O Filmskom festivalu u Veneciji se još uvijek govori, a naročito o zajedničkoj pojavi Bred Pita (Brad Pitt) i Džordž Klunija (George Clooney) na crvenom tepihu.

Ono što je najviše došlo do izražaja nije film, već prijateljstvo ovih holivudskih zvijezda koje ponovo funkcioniše zbog Pitove djevojke, dizajnerke nakita, Ines de Ramon, kako prenosi Daily Mail.

Naime, Pit i Kluni bili su prijatelji više od 30 godina, a poseban odnos koji su imali zahladnio je tokom braka sa glumicom Anđelinom Džoli (Angelina Jolie).

Bred Pit i Anđelina Džoli. Instagram

Kluni čak nije ni znao za razvod Pita i Džoli. Tada supružnici čak nisu ni prisustvovali vjenčanju glumca i Amal niti im poslali svadbeni dar.

Kako tvrdi Bošof (Boshoff) za Daily Mail, jedan od razloga za to je rivalstvo između Džoli i Amal Kluni, advokatice za ljudska prava, koje je rastavilo prijatelje. 

S druge strane, Ines de Ramon uklopila se bez ikakvih trzavica.

De Ramon ima veliku grupu bliskih prijatelja, voli svoju porodicu i bliska je s njima. Ukratko, ona je potpuna suprotnost Džoli.

Džordž i Amal Kluni. Instagram

Prijatelji su nedavno snimili intervju za časopis GQ i u pozadini se vidjela De Ramon, ali za razliku od Pitovih bivših, Džoli i Dženifer (Jennifer) Aniston ona se držala podalje od svjetla reflektora. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.