LUKAV POTEZ

Svijet je oduševljen novim fotkama Klunija i Pita: Samo Anđelina Đoli neće biti, a evo i zašto

Bred Pit pronašao novi način kako će iznervirati bivšu

Kluni i Pit zablistali na naslovnici časopisa. Instagram

E. Ag.

14.8.2024


Džordž Kluni (George Clooney) i Bred Pit (Brad Pitt) zablistali su na novim fotografijama za časopis GQ te pokazale da im godine čine samo dobro, no oduševljena svakako neće biti Anđelina Đoli (Angelina Jolie), koja bi ovaj photosession mogla shvatiti kao indirektan napad.

Fotografije Klunija i Pita kako leže u krevetu u svilenim pidžamama te kako u prugastim majicama voze oldtajmer prikupile su toliko pozitivnih komentara, a stylish zavodnicima kulisu je činila francuska vinarija.

I ne, nije riječ o bilo kakvoj vinariji, već o Château Miraval u Korensu u Francuskoj! Ta je vinarija od 1200 hektara vrijednosti 164 miliona dolara trn u oku bivšim supružnicima te je već tri godine predmet njihove pravne bitke.

Upravo mjesto fotografiranja ovih već viralnih fotografija mala je Pitova provokacija bivšoj supruzi s kojom se u posljednje vrijeme neprestano sudi, a čini se da su u sve upletena i njihova zajednička djeca.

Zajedno su kupili vinariju za 28,4 miliona dolara 2011., no on ju je tužio 2021. nakon što je prodala svoj udio u vlasništvu Stoli grupi bez njegovog odobrenja, što je potaknuo protutužbu.

Zanimljivo je nadodati i da su fotografije objavljene tačno deset dana prije njihove nedočekane 10. godišnjice braka koja je trebala biti 23. avgudta. Ipak, postoji šansa da će se zvijezde susresti u Veneciji na 81. međunarodnom filmskom festivalu, gdje oboje imaju premijere filmova, piše Tportal.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.