IBICA

Izvajana Rita Ora se provela na Ibici: Pokazala zavidnu liniju

Pjevačica ima strogu rutinu prehrane i vježbanja kako bi dobro izgledala i pritom uspjela izdržati brojne nastupe

Ora: Podijelila fotografije sa fanovima. Instagram

Dž. R.

2.9.2024

Pjevačica Rita Ora zapitala se kako može staviti mjesec dana uspomena u jednu objavu, kao i kako staviti više od 10 fotografija? Ovo ljeto je za nju očigledno bilo puno zabave pa je skupila brojne fotografije i odlučila da sa svojim fanovima podijeli kako izgleda ljetovanje na Ibici.

Ne preskače treninge

Partijala je, sunčala se, kupala pa i trenirala. Treninge ne preskače, što se moglo vidjeti i po njenoj isklesanoj liniji dok je izlazila iz mora.

- Izgledaš tako dobro! Kakvi mišići, kakvo tijelo, prezgodna si - hvalili su je pratitelji u komentarima.

Pjevačica ima strogu rutinu prehrane i vježbanja kako bi dobro izgledala i pritom uspjela izdržati brojne nastupe. Kako često putuje, po raznim je hotelima te joj teretana nije uvijek dostupna. No, zato uvijek nosi svoje utege sa sobom.

Vježba četiri dana

Ranije je istaknula da vježba četiri dana u sedmici jer se tijelo treba i odmarati. Kombinira pilates, utege i trčanje kako bi napravila sve grupe mišića te imala različite treninge.

- No, svako mora pronaći svoj tip treninga, nekome možda neće odgovarati ono što odgovara meni. Taj raspored uspješan je za mene, no ne mogu govoriti da svi tako moraju vježbati - iskrena je bila Rita.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.