NAKON ŠTO JE PROZVAO

Karleuša odgovorila Prasetu na poziv da dođe kod njega: "Samo što moram poslije da te j…m"

Neočekivano za njega, uslijedio i Karleušin odgovor i to vrlo interesantan

Instagram

D. H.

31.8.2024

Nakon što je jutjuber Bogdan ilić poznatiji kao Baka Prase u jednom od svojih lajvova poslao poruku Jeleni Karleuši, odgovor od pop dive je i stigao i to urnebesan.

Poslije Bogdanovog poziva da porazgovaraju kod njega o raznim temama, Jelena je samo na sebi svojstven način odgovorila i izazvala haos.

"Pozdrav Jelena! Ovde Baka Prase, na lajvu sam, drago mi je. Da li biste želeli da dođete kao gošća jedan dan da pričamo ovako o životu i nekim s*ksualnim iskustvima? Naravno, šalim se, ali da prođemo neke životne teme i da kockamo malo zajedno. Bilo bi mi veliko zadovoljstvo. Pozdrav. Volimo vas ovde svi. Institucija i ja", poslao je poruku Baka JK.

Zatim je, neočekivano za njega, uslijedio i Karleušin odgovor i to vrlo interesantan, biranim riječima mu je objasnila...

- Dobro veče Bako, mislim Prase, institucijo! Ovo nije moj seksi glas, samo sam se sad probudila jer idem na neki nastup, pa ću da se spremam. Naravno da ću da dođem. Ja sam očekivala taj poziv, samo što moram posle da te j…m… Znaš, kako to ide kod nas starijih teta - rekla je u poruci Jelena jutjuberu, prenosi Telegraf.

Uskoro su uslijedili i komentari gledalaca, koji su bili oduševljeni Jeleninim šmekerskim potezom:

"Koja likuša! Auu, JK carica! RIJešila! Jelena lik, svaka čast! Zakucala te je", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.