NOVA TRAGEDIJA

Grozne vijesti iz Austrije: Poginuo mladi bračni par iz Cazina, beba im preživjela

S njima u vozilu nalazila se i dvogodišnja beba koja je preživjela nesreću te se za njeno zdravstveno stanje brinu austrijski ljekari

Stradali par. Facebook

S. S.

prije 3 dana

Nova tragedija potresla je Bosnu i Hercegovinu. U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Austriji život je izgubio mladi bračni par iz BiH.

Život su izgubili 33-godišnji Esad Hajdarević koji je rodom iz Jezerskog i 28-godišnja Almedina iz Jezerskog kod Cazina.

S njima u vozilu nalazila se i dvogodišnja beba koja je preživjela nesreću te se za njeno zdravstveno stanje brinu austrijski ljekari.

Brojni prijatelji, ali i rodbina u nevjerici su primili vijest o pogibiji mladog bračnog para. Prijatelji se opraštaju na društvenim mrežama od Esada i Almedine.

“Bili su mladi roditelji, poznati po vedrom duhu, i njihova smrt je ogroman gubitak za sve koji su ih poznavali”, “Daidža moj, bio si mi kao stariji brat, nikad me nisi uvrijedio i pogrdio, poštovao si me i volio, da mi vas Bog uvede u najljepše rajske ljepote, a malog ću ja paziti i čuvati koliko god budem u mogućnosti, volim vas”, “Jezerski danas tuguje jer nas je napustio naš dobri Esad Hajdarević. Ostaće upamćen po svojoj duhovitosti i dobrom srcu koje je posjedovao. Molimo Boga da se smiluje Esi i njegovoj supruzi i da ih uvede u rajske bašte, a porodici Hajdarević da podari strpljenja u ovim teškim trenucima”, samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.