ZANIMLJIVA PRIČA

Postala je baka u 36. godini: "Kažu da sam uništila život"

Da nisam zadržala svoje dijete sa 13 godina, ne bih danas uživala u predivnom životu sa svojom 23-godišnjom kćerkom i njenim dvjema bebama

Dalton: Nije bilo lako. Screenshot

E. Ć.

29.8.2024

Mišel Dalton (Michele) je već s 36 godina baka. Podijelila je svoju priču kako je postala majka s 13, te navela kako mnogi misle da joj je kćerka zapravo sestra.

Ona je objavila video na TikToku gdje je otkrila detalje zanimljive priče, prenio je "The Sun".

Priznaje da nije uvijek bilo lako. Nakon porođaja suočila se s mnogim osudama i kritikama, uključujući one koji su joj govorili da bi trebalo da da kćerku na usvajanje.

- Često moram ljudima objašnjavati da je ona moja kćerka, a ne sestra - rekla je ona.

U svojoj neobičnoj porodičnoj priči Mišel, koja ima još troje djece, spomenula je da je njena najstarija kćerka završila srednju školu iste godine kad je njena najmlađa kćerka krenula u predškolsko.

Također je otkrila da su njene sestre postale tetke prije nego što su postale tinejdžerice.

Naglasila je da je sama odgajala svoju djecu, bez pomoći svojih roditelja. Iako je njihov život bio težak, uspjele su da izađu kao pobjednici. Svojim iskustvom želi da poruči mladim majkama da će uvijek biti onih koji će ih osuđivati, ali to ne bi smjelo da utiče na njihovu odluku.

- Da nisam zadržala svoje dijete sa 13 godina, ne bih danas uživala u predivnom životu sa svojom 23-godišnjom kćerkom i njenim dvjema bebama. Mame tinejdžerice mogu sve - navela je ona.

Snimak koji je objavila na TikToku sakupio je više od 4.8 miliona pregleda.

@micheledalton_ OF COURSE… Millennial Grandma edition. #ofcourse #ofcoursetrend #mimi #youngmom #teenmom #teenparents #millennialsoftiktok #millennial #millennialmom #grandmasoftiktok #younggrandma #millennialgrandma #granddaughters #pregnanttiktok #momat13 ♬ original sound - Michele ☀️
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.