VEĆ JE POZNATA JAVNOSTI

Iza osmijeha krije burnu prošlost: Ko je lijepa Bajdenova kćerka kojom je svijet oduševljen

Ešli je udata za 14 godina starijeg plastičnog hirurga

Ešli i Džo Bajden. YouTube

E. Ag.

23.8.2024

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država obratio se učesnicima Demokratske nacionalne konvencije u Čikagu.

Govor Džoa Bajdena (Joe Biden) na oproštajnoj konferenciji je najavila njegova kćerka Ešli (Ashley), koja je sve oduševila svojom pojavom, ali i podsjetila na svoju prošlost.

- Moj otac, vaš 46. predsjednik - Džo Bajden - najavila je Ešli svog oca ovim riječima.

Djevojka koja odrasla okružena politikom. Ešli je socijalni radnik, filantrop i modni dizajner, a udata je za 14 godina starijeg plastičnog hirurga.

Njen život je prepun burnih preokreta, s obzirom na to da je čak i hapšena zbog posjedovanja droge.

Kao studentica uhapšena je zbog posjedovanja marihuane, ali nije osuđena. Izvještaji o njenom hapšenju pojavili su se 2009., kada je jedan njen prijatelj pokušao medijima da proda snimak na kome se navodno vidi Ešli kako uzima kokain na nekoj zabavi. Džo Bajden nije komentarisao ove izvještaje.

Ešli je dospjela u centar pažnje kada je ukraden njen dnevnik u kom su otkriveni brojni detalji. Žena koja ga je ukrala je uhapšena, pa je time potvrđeno da je dnevnik Ešlin i da je sve u njemu istina.

Ona je u dnevniku pisala o iskustvu na rehabilitaciji od droge i alkohola, ali je pisala i o nekim traumatičnim iskustvima.

Kako se navodi, Ešli se tuširala sa svojim ocem u godinama kada to nije bilo primjereno. Ona je navela i da je zavisna od seksualnih odnosa, a, kako kaže, njena hiperseksualizacija se proširila i na "pretjeranu upotrebu vagine zato što je slušala roditelje dok su imali odnose", prenosi Daily Mail.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.