BILA JE I LJUBAVNICA

Evo kako su izgledali partneri Ane Nikolić: "Jedan njen nastup platio je 10.000 eura"

Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pjevačice

Ana Nikolić. Instagram

E. T.

18.8.2024

Srbijanska pjevačica Ana Nikolić pored muzičke karijere, poznato je da je imala buran ljubavni život, a pažnju javnosti upravo zbog ljubavi privlači još od 2003. godine.

Često je bila sa biznismenima i sportistima u ljubavnim romansama, a na kraju se udala za kolegu Stefana Đurića Rastu.

Vlada Mandić

Nekadašnjeg rukometaša Vladu Mandića i Anu mediji su povezivali godinama. Međutim ono što je najzanimljivije jeste da je Ana potvrdila vezu jednom prilikom, dok je Vlada demantovao, što su mnogi okarakterisali kao poniženje.


Vlada Mandić. Damir Dervišagić

- To nikako nije istina. Poznajem je dugi niz godina, ali ništa sem prijateljstva nemamo. Ostalo su sve gluposti - rekao je svojevremeno sportista.

Bane Vučelić

Anu su najprije povezivali sa sinom Milorada Vučelića, Banetom, koji je bio u vezi sa pjevačicom još na početku njene karijere. Navodno je bila u ljubavnoj romansi i sa Slobodanom Tomašom, vlasnikom luksuzne diskoteke u Švicarskoj u kojoj je Ana često nastupala, a prema nekim informacijama, jedan njen nastup platio je 10.000 eura.

Miša Banana

Ipak jedna od najvećih ljubavi atraktivne pjevačice bio je biznismen Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana. Ona je više puta otvoreno priznala da je Miša njena najveća ljubav sa kojom je bila na početku karijere, kao i da joj je materijalno pomogao kada je trebalo da snimi svoj album prvjenac. On joj je tada navodno dao 100.000 eura.


Miša Banana. MUP Republike Srbije

Aca Kostur

Mediji su pisali da je Nikolić bila u vezi i sa kontroverznim biznismenom Acom Kosturom, koji je ubijen 2008. godine, međutim pjevačica nije potvrdila ovu vezu.

Matija Ćorković

Kratku ljubavnu vezu imala je i sa biznismenom Matijom Ćorkovićem, koji je inače poznat po tome da je slab na pjevačice.

Crnogorski arhitekta sa ženom i djecom

Njen bivši ljubavnik bio je i Dragan Tomović, inače crnogorski arhitekta, a pjevačici tada navodno nije smetalo što je oženjen i što ima kćerku.

Najveći šok priredila je domaćoj javnosti kada je saopštila da se u tajnosti udala za mladog repera Stefana Đurića Rastu. Vjenčanje se dogodilo 28. jula 2016. godine, a par je samo dan ranije zakazao venčanje u Općini Voždovac.

Goran Ratković Rale

Poznati kompozitor Goran Ratković Rale i pjevačica objelodanili su vezu tokom maja ove godine.

- Sa Anom mi se desila ljubav. Moj problem sa njom je to što ona neće da pjeva. Sada radim na njenom novom albumu koji će biti zaista sjajan i jedna cijela njena emotivna priča. Vjerujem da takav album neće izaći u skorije vrijeme - rekao je Rale.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.