MNOGI ĆE SE IZNENADITI

Jelena Karleuša i Duško Tošić spustili loptu: Dogovorili podjelu imovine, ali i način komunikacije

Pjevačica i fudbaler odlučili su da se razvedu nakon 16 godina braka

Shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Instagram

E. Ag.

7.8.2024

Nakon turbulentnog perioda Jelena Karleuša i Duško Tošić postigli su dogovor na obostrano zadovoljstvo da poslije svega ostanu u korektnom odnosu.

Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili su da se razvedu nakon 16 godina provedenih u bračnoj zajednici, a kako saznaje Kurir, napravili su međusobni dogovor što se podjele imovine tiče.

- Cjelokupna slika u njihovom slučaju sada dobiva ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspjeli da se dogovore o raspodjeli imovine, ali tu je ostao onaj ljudski faktor – međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro cijelo ljeto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumijevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa djecom na odmor - priča izvor Kurira blizak paru i dodaje:

Instagram

- Njih dvoje u posljednje vrijeme zaista lijepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su prije svega njihove nasljednice. Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je izvor.

Uskoro i zvanično bivši supružnici, tokom zajednice su stekli nekoliko skupocjenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu. Vila na Dedinju, koju je bivši fudbaler kupio prije šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vrijedna 2.500.000 eura, a u kojoj muzička zvijezda živi sada s kćerkama, ostat će u njenom vlasništvu.

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem Potoku, u kojem su porodično živjeli godinama, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mjestu gdje živi njegova mama, koja također ostaje na njegovoj imovinskoj karti. Također, obje kćerke su obezbijeđene vrijednim nekretninama, piše Kurir.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.