ODUZETA ZBOG ALKOHOLA

Džastin Timberlejk i dalje neće imati vozačku dozvolu: Sudac mu je odbio vratiti

Oči su mu bile krvave i staklene, iz daha mu se širio miris alkoholnog pića, navodi se u policijskom izvještaju

Džastin Timberlejk. Platforma X

E. T.

3.8.2024

Pjevač Džastin Timberlejk (Justin Timberlake) i dalje ostaje bez vozačke dozvole nakon što mu je njujorški sudac suspendirao dozvolu tokom saslušanja.

Ipak, nije još tačno određeno koliko će dugo suspenzija trajati, ali se pretpostavlja dok se slučaj ne zaključi, piše TMZ. Ova odluka je donesena zato što je pjevač na dan nesreće odbio alkotest. Njegov advokat, Ed Burke Jr., također je navodno opomenut na saslušanju zbog neprimjerenih komentara.

Podsjetimo, pjevač je uhapšen u junu nakon što je tri puta odbio alkotest te je tvrdio da je popio "samo jedan martini".

- Oči su mu bile krvave i staklene, iz daha mu se širio miris alkoholnog pića, nije mogao zadržati pažnju, imao je usporen govor, bio je nesiguran u hodu i loše je prošao sve standardne alkotestove - navodi se u policijskom izvještaju.

Policajac je ručno u izvještaju dopisao da je zvijezda bila "neuravnotežena" dok je šetala po cesti te da nije bio sposoban "ispravno slijediti upute." Policajac koji je bio u rutinskoj ophodnji kaže da je Timberlejk udario u znak stop i skrenuo iz svoje trake.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.