ISKRENO PROGOVORIO

Gasttozz otkrio detalje boravka u tajlandskom zatvoru: Bio sam u prostoriji s čovjekom koji razgovara s čašom vode

70 i nešto dana sam proveo tamo, u dva imigraciona zatvora i dva pritvora

Gasttozz. Screenshot / AmiG Show

Pink.rs

17.7.2024

Voditelj Ognjen Amidžić u novom izdanju emisije "AmiG show", ugostio je repera Nenada Marinkovića, poznatijeg kao Gasttozz, koji je nedavno izašao iz zatvora na Tajlandu.

Gasttoz je ovim povodom progovorio o svim detaljima boravka u tajlandskom zatvoru, ali i o razlogu zbog čega je završio iza rešetaka.

- Dobro sam, nikad bolje, kada sam vas vidio sve, mnogo ste mi lijepi. Nisam tamo imao priliku da vidim žensko... Ja sam otišao da gajim marihuanu, jer je to tamo legalno. Riješio sam da promijenim cijeli svoj život iz korijena, da prodajemo marihuanu, gdje se desi skroz druga situacija. Došla mi je neka ekipa iz Srbije na Tajland, da im donesem neke pečurke, pošto je to ilegalno. Ja krenem, ujede me komarac i prenose dengu, sedam dana sam bio u krevetu i nisam mogao da ustanem, a pečurke su bile u kancelariji. Da bi došla policijska kontrola, našli su to i ja sam otišao. Ja nisam htio da dođem odmah, da bi poslije mjesec dana me zaustavili na motoru, ja bio pijan i poslije kreće priča. Sve ostalo nije bilo normalno. 70 i nešto dana sam proveo tamo, u dva imigraciona zatvora i dva pritvora. 115 - 120 ljudi koji stvarno nisu normalni. Imao sam situaciju da gledam čovjeka koji priča s čašom vode, imao sam gadosti da budem u prostoriji sa takvim ljudima. Imao sam mušku Miljanu Kulić tamo, pravio sam od toga neki film, neku zabavu, u svemu sam tražio zabavu. Ma kakvi, niko me nije maltretirao, odmah sam upao u bandu - rekao je Gasttozz, a onda je otkrio da li je dobio neku zabranu:

- Dobio sam zabranu. Pet godina da ne mogu da idem, baš sam se smorio, htio sam nešto drugačije. Rekao sam da ćemo pričati kada se vratim s Tajlanda o svemu, a sada se vraćam kao zatvorenik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.