RADNO LJETO

Pjevačice u regionu spojile ugodno s korisnim: Malo nastupaju i malo se kupaju

Nina Badrić nedavno je proslavila rođendan, objavila novu pjesmu, održala nekoliko nastupa, a sada se u Grčkoj provodi kao nikad u životu

Selma Bajrami, Žanamari Perčić i Lepa Brena. Instagram

16.7.2024

Kao i ostatak populacije na svijetu, tako i slavne pjevačice u regionu pronalaze način da izdvoje vrijeme za sebe i rashlade se od toplotnog vala. Većina ih vrijedno i nastupa i zabavlja svoju publiku.

Mnoge od njih uspjele su spojiti ugodno s korisnim, tako između nastupa iskoriste slobodno vrijeme pa se opuste i rashlade, neke u bazenu, a neke u Jadranu. Sve to, naravno, dijele na društvenim mrežama prateći trend da obavještavaju svoje fanove gdje su, kada nastupaju, kako se odmaraju, ali i šta dalje planiraju.

Saobraćajni kolaps

Lepa Brena je proteklog vikenda održala energičan nastup na Krku i rasplesala publiku. Ni najtopliji dan u godini, ni opći saobraćajni kolaps zbog njenog koncerta nisu spriječili hiljade fanova da strpljivo čekaju u redu i dođu na njen koncert. Pjevala je više od dva sata uglas s publikom, plesala i svako malo bila prekidana ovacijama.

Ove godine Brenin kalendar je ispunjen nastupima. Na Instagramu dijeli snimke sa svojih nastupa, ali ljeto ipak maksimalno koristi i za odmor između nastupa. Pozirala je pored plaže, a za tu priliku odabrala je kupaći kostim leopard dezena, nosila crnu suknju i naočale iste boje, a sve je upotpunila crvenim šeširom.

Lepa Brena: Rasplesala publiku na Krku. Instagram

Ona je pokazala svoju vitku figuru i dobila brojne komplimente za izgled, a mnogi su istakli i to da je Brena i na plaži primjer prave dame i elegancije.

Selma Bajrami ovo vrelo ljeto provodi radno. No, uspjela je naći nekoliko dana samo za sebe, pa je otputovala u mondensko špansko ljetovalište, u Marbelju. Dala je sebi oduška, „punila baterije“ za sve ono što joj predstoji u nastavku ljetne sezone.

Bajrami: Izdvojila nekoliko dana za sebe. Instagram

Nije mogla proći nezapaženo i na plažama Marbelje. Naprosto je plijenila svojim zmijskim tijelom. A iako je prije nekoliko dana napunila 44 godine, komentari za njen nikad bolji izgled samo su se redali. „Nikada nisi bila zgodnija“, „Svaka čast“, „Pristojne godine a izgled kao 20-godišnjakine“...

Seksepilna hrvatska pjevačica Žanamari Perčić redovno časti svoje fanove seksepilnim fotografijama na društvenim mrežama. Često bude na plaži, a protekli vikend boravila je na Ultra festivalu, nakon toga sprema se za svoj nastup.

Perčić: Zapalila društvene mreže. Instagram

Seksi sinjorita Milica Pavlović nastupa u regionu u okviru svoje turneje „Lav“. Između energičnih nastupa iskoristila je priliku da dobije malo boje pored bazena. 

Kako se moglo vidjeti na jednoj fotografiji, sunce je ipak bilo malo prejako za vrijednu pjevačicu.

Pavlović: Odmarala pored bazena. Instagram

Odmor godi

Nina Badrić nedavno je proslavila rođendan, objavila novu pjesmu, održala nekoliko nastupa, a sada se u Grčkoj provodi kao nikad u životu i pleše gdje god stigne. Pjevačica uživa na zasluženom odmoru na Mikonosu u Grčkoj.

Badrić: Pobjegla u Grčku. Instagram

Koliko joj odmor godi, neprestano dokazuje objavama na društvenim mrežama. Tako je sada na Instagramu objavila video u kojem pleše na plaži, kao da je niko ne gleda, a uredila ga je i tako da izgleda kao da s njom plešu još dvije Nine.

"Ne postoji bolji način da se započne dan od vježbanja u grupi“, šaljivo je napisala u opisu veselog snimka kojim je obradovala svoje pratitelje.

Pala i prosidba

Nataša Bekvalac proteklog vikenda održala je nastup u Budvi, a u jednom trenutku fan je prišao bini i zaprosio je.

Bekvalac: Prvo odmor, pa nastupi. Instagram

Nataša se nasmijala, prišla i nekoliko puta pružila ruku pa je povukla nazad. Na kraju je ustala i rukom pokazala „stop“. Snimak je podijelila na društvenim mrežama i napisala: „Nema šanse“.

Prije toga je bila na odmoru sa svojom djecom i pozirala na jahti. Koji su njeni sljedeći planovi, ostaje da se vidi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.