NORMALAN TIP

Slavnog glumca prozivali da je oženio "šankerku", a ona izgleda bolje od supermodela

Oskarovac Met Dejmon uživa na ljetovanju u Grčkoj, gdje je otišao sa suprugom Lusijanom i njihovom djecom

Mat Dejmon sa suprugom. Instagram

D. H.

16.7.2024

Met Dejmon se opuštao u jednostavnom crnom šortsu za kupanje, a iako je pokazao zavidne mišiće, svu pažnju ukrala je Lusijana sa svojom fenomenalnom figurom u bijelom bikiniju. Na plaži su uživale i njihove kćerke, Aleksija (25), Izabela (18), Đia (15) i Stela (13).

Met Dejmon sa suprugom. Instagram

Inače, Lusijana je Aleksiju rodila prije nego što je upoznala svog budućeg supruga. Meta je upoznala u noćnom klubu u Majamiju u kojem je radila kao šankerka i konobarica. On je tada u gradu snimao film "Stuck On You".

"Metova priča je ta da me primijetio s drugog kraja kluba, a svjetlo je bilo na meni. Bila sam kao, da, noćni je klub, svjetla su svuda", rekla je Lusijana 2018. godine. Dodala je i da su Meta ubrzo prepoznali drugi, a on se sakrio iza šanka i krenuo da razgovara s njom.

Supruga Meta Dejmona. Instagram

Dejmon se svidio Lusijani, ali ona nije htjela da bude s njim jer je imala malo dijete. Međutim, njemu se to svidjelo. "Sviđa mi se što si majka i što ti je to prioritet", rekao joj je tada.

Par se vjerio u septembru 2005. godine, a vjenčali su se nekoliko mjeseci kasnije. Godinu nakon vjeridbe dobili su prvo zajedničko dijete, Izabelu, a njeno rođenje je glumcu promijenilo život.

- Prije nisam imao život van filmova. Radio bih cijeli dan, otišao u teretanu, a onda na spavanje. Sad imam svoju sreću i mir, pa jedva čekam da se vratim kući sa posla - rekao je jednom prilikom glumac.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.