NIK KENON

Komičar dobio 12. dijete pa poručio: Bog će odlučiti koliko ću ih imati

Kenon je dobio svoje dvanaesto dijete, kćerku po imenu Halo, s modelom Alisom Skot u decembru 2022.

Nik Kenon. Instagram

S. S.

28.2.2023

Komičar i televizijski voditelj Nik Kenon (Nick Cannon) rekao je da prepušta Bogu odluku koliko će imati djece.

Kenon je govorio za Entertainment Tonight uoči njegove nadolazeće turneje Future Superstar, tokom koje će se susresti i raditi s talentima u usponu u 24 grada, a na pitanje planira li imati još djece, Kenon je rekao da traži odgovore od više sile.

- Da, da, da. Bog odlučuje kada smo gotovi, ali vjerujem da definitivno imam pune ruke posla. I tako sam usredotočen. Zaključan sam. Ali kad budem imao 85, nikad se ne zna. Mogao bih - rekao je.

Kenon je dobio svoje dvanaesto dijete, kćerku po imenu Halo, s modelom Alisom Skot u decembru 2022.

Rođenjem kćerke je završilo burno razdoblje za njegovu porodicu, koja je narasla sa sedmero na 11 djece u godinu dana (Kenonovo prvo dijete s Alisom Skot, Zen, umrlo je od raka mozga u decembru 2021.).

Komičar je također rekao da želi biti u poziciji da brine za svu svoju djecu, koju ima sa šest žena, dok ostvaruju svoje strasti.

- To je blagoslov, nadam se da zbog onoga što ja mogu učiniti, moja djeca mogu raditi što god žele, biti u poziciji da ako žele biti nuklearni fizičar, da im mogu pomoći. Ako žele ići u vojsku, ako žele biti umjetnici, ako žele biti glumci, to je stvar za koju imamo sposobnosti. Počnimo razgovarati o tome sada kako bismo mogli pomoći da vaši snovi postanu stvarnost - rekao je.

Kenon je također spomenuo Boga kada je razgovarao o svojim porodičnim planovima u septembru 2021. godine.

- Razmislite o tome, ne možete reći: „Ne, gotov sam.“ Kao što ako Bog kaže, „Ne, ne“. Dolazim iz velike porodice, imam nekoliko braće i sestara, ponekad su me baka i djed odgajali u neortodoksnoj porodici, iskusio sam tako širok raspon odgoja da imam takvu ljubav i strast prema djeci i porodici... I ja želim veliku porodicu. Gospodin me blagoslovio onim što sam tražio, ali tražite i dobit ćete - rekao je tada za ET.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.