SVE OTKRIIVENO

Agent odao Herd: Nikada nije bila zaljubljena u Maska, samo je popunjavao prazninu

Herd je odbacila optužbe, rekavši da ju je Dep fizički napao u više navrata prije njihovog braka i tokom njega

Amber Herd. Agencije

A. Z.

29.4.2022

Amber Herd (Heard) nikada zapravo nije voljela svog bivšeg dečka Ilona Maska (Elon Musk), rekao je njen bivši agent tokom svjedočenja u okviru slučaja koji je protiv nje pokrenuo Džoni Dep (Johnny Depp), bivši suprug.

Dep tuži Herd za 50 miliona dolara, tvrdeći da je uništila njegov ugled i karijeru insinuirajući u članku Washington Posta iz 2018. da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Herd je odbacila optužbe, rekavši da ju je Dep fizički napao u više navrata prije njihovog braka i tokom njega.


Džoni Dep. Agencije

Problemi u braku postali su javni 2016, kad se Herd pojavila na sudu s masnicama po licu kako bi zatražila zabranu prilaska za Depa. Razvod para dovršen je 2017, kada se već šuškalo kako je Herd u vezi sa Maskom, milijarderom i čelnikom kompanija Tesla i SpaceX.

Dep i glumičin bivši agent Kristijan Karino (Christian)  svjedočili su na suđenju za klevetu putem unaprijed snimljenog iskaza. U njemu je Karino pokazao poruke koje je razmjenjivao sa Herd 2017, kao njen tadašnji bliski prijatelj, nakon što se saznalo za prekid sa Maskom.

 - Nisi bila zaljubljena u njega i hiljadu si mi puta rekla kako si s njim samo popunjavala prazninu - kazao je Karino.

- Znam, ali sam željela da imam vrijeme za tugovanje. I opet me i drugi muškarac pustio da padnem na dno - odgovorila je Amber.

Kad je tačno Herd počela izlaziti sa Maskom je prilična nepoznanica. Prvi izvještaji o njihovoj vezi datiraju iz 2016, smatra Depov pravni tim, što bi značilo da je Amber varala Depa s Maskom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.