TEŠKE RIJEČI

Objavljeno dopisivanje: Amber Herd nikad nije voljela Ilona Maska

Kristian Karino (Christian Carino), koji je bio agent i Džoniju Depu (Johnnyj Depp) i Ember Herd (Amber Heard), svjedočio je u postupku za klevetu koji je glumac pokrenuo protiv bivše supruge

Mask i Herd. INSTAGRAM

S. S.

28.4.2022

Amber Herd (Heard) zapravo nikad nije voljela svog bivšeg dečka Ilona Maska (Elona Muska), tvrdi njen bivši agent.

Kristian Karino (Christian Carino), koji je bio agent i Džoniju Depu (Johnny Depp) i Ember Herd (Amber Heard), svjedočio je u postupku za klevetu koji je glumac pokrenuo protiv bivše supruge.

Depp od Heard traži 50 miliona dolara jer ga je, prema njegovim riječima, oklevetala i uništila mu reputaciju tvrdeći u članku koji je napisala za Washington Post 2018. godine da je žrtva nasilja u porodici. Iako nije imenovala nikoga, Depp tvrdi da se u članku prepoznalo njega te da zbog svega trpi posljedice.

Sa modricama na licu

Problemi u njihovom braku postali su javna stvar 2016. godine, kad se ona pojavila na sudu s modricama na licu, tvrdeći da joj ih je nanio Depp. Njihov razvod finaliziran je 2017. godine, a u to vrijeme Heard je već neko vrijeme hodala s Ilonom Muskom.

Upravo se na taj period osvrnuo Karino (Carino). Njegovo svjedočenje ranije je snimljeno, a snimka je jučer puštena na sudu.

Na snimci Karinu je pokazan ispis dopisivanja njega i Herd u augustu 2017., kad je njen prekid s Maskom završio u medijima. Agent je izjavio da je glumica "odmah prešla" s Depa na Maska.

- Ne voliš ga i rekla si mi hiljadu puta da s njim samo popunjavaš prostor - napisao joj je Karino nakon što se ona žalila na činjenicu da su mediji doznali da je ta veza završila.

Potencijalni svjedok

- Znam, ali htjela sam vremena za tugovanje i oporavak. No još jedan muškarac pustio je da sama padnem na šiljke - dodala je.

- Možeš to izbjeći tako da ne hodaš sa superpoznatim ljudima - odbrusio joj je on.

Kada je točno Herd počela izlaziti s Maskom, i dalje je nepoznato. Prvi novinski napisi datiraju iz jula 2016. godine. Depov pravni tim sugerirao je da je prevarila glumca s Maskom, a zaposlenici zgrade u kojoj su glumci dijelili stan svjedočili su da je milijarder glumicu posjetio nekoliko puta.

Mask, koji je ove sedmice kupio Twitter, naveden je kao potencijalni svjedok u korist Herd, no nije poznato hoće li ga zaista pozvati da svjedoči.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.