KAO DA NIŠTA NIJE BILO

Porodica Smit nakon incidenta: Stigli na zabavu, Vil paradirao sa kipićem

Provodili se kao da se ništa nije desilo

Porodica Smit: Slavili nakon Oskara. Agencije

A. Z.

28.3.2022

Glumac Vil Smit (Will Smith) trebao je imati veliku večer uoči 94. dodjele Oskara. Mnogi su očekivali da će dobiti zlatni kipić za najbolju mušku ulogu u filmu "King Richard", što je naposljetku i ostvario.

Kada je prvi put stigao na pozornicu izazvao je skandal tako što je udario voditelja i komičara Krisa Roka (Chrisa Rocka). Zbog šale na račun ćelavosti njegove supruge Dežjde Pinket (Jada Pinkett) koja boluje od alopecije i gubitka kose. Nakon što je Vil ošamario Krisa i sve prisutne ostavio u šoku, na binu se popeo kasnije i preuzeo osvojeni Oskar za najboljeg glumca.

Džejd Pinket i Vil Smit. Agencije

Govor je počeo u suzama gdje se izvinio svima i Akademiji te je dodao kako ga u životu "ljubav tjera da čini lude stvari".

Nakon ceremonije sa suprugom Džejdom Pinket otišao je na zabavu kao da se ništa nije dogodilo

Porodica Smit se, kao i ostali, presvukla za zabavu. Džejd je za dodjelu nosila veličanstvenu zelenu haljinu dugih rukava s prorezom na nozi, a kasnije se presvukla u jednako zadivljujuću zlatno-bež haljinu bez naramenica i komplementarni šal oko vrata.

Čini se kako "loša šala" nije utjecala da Smitovi uživaju i proslave uspjeh nakon osvojenog Oskara na Vanity Fair zabavi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.