POŽELJNI ITALIJAN

Milioner Đanluka Vaki primio drugu dozu vakcine u Beogradu

Stigao privatnim avionom u Beograd

M. B. / Kurir

2.6.2021

Đanluka Vaki primio drugu dozu vakcine u Beogradu. Kurir

Đanluka Vaki (Gianluca Vacchi) primio je drugu dozu vakcine u Hali 3 Beogradskog sajma. Italijanski biznismen revakcinisao se u Beogradu, a društvo mu je pravila supruga, manekenka Šeron Fonseka, piše Kurir.

- Hvala na dobrom poslu, kao što sam rekao, drago mi je što sam ovdje i imam priliku da budem vakcinisan. Osjećali smo se kao kod kuće, a tako mi je bilo i prvi put. Pored svega što radim, ja sam i di-džej, pa jedva čekam da svi slavimo zajedno kada pandemija prođe i napravim koncert - rekao je Vaki.

Vesić dočekao Đanluku

Milioner je stigao privatnim avionom u Beograd gdje ga je dočekao zamjenik gradonačelnika Goran Vesić. Đanluka se pojavio u bijeloj, raskopčanoj košulji, što je posebno oduševilo žene koje godinama lude za Italijanom.

- Za nas je njegov dolazak važan, kod nas jedino možete da primite četiri doze vakcine, njegova popularnost je nama dobra jer je to promocija našeg grada - poručio je Vesić.

Đanluka će u Beogradu provesti dva dana

Đanluka je otkrio da nije imao posljedice poslije vakcine, ali će u Beogradu ostati dva dana. Također je otkrio da njegov deda ima srpske korjene.

- Sa strane mog dede imam srpske korijene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomiješane krvi. Volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvijek lijepo dočekaju i veoma sam sretan. Ostaću dva dana i onda se vraćam - rekao je Đanluka.

Podsetimo, Đanluka je nedavno postao otac i dobio kćerku sa manekenkom Šeron Fonsekom.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.