SESTRE KARDAŠIJAN

Kupaći kostimi nikome ne stoje tako dobro kao njima

Slavne sestre zapalile Instagram golišavim fotografijama

Kortni i Kim Kardašijan. Agencije

L. K. P.

26.3.2021


Svojim provokativnim fotografijama sestre iz klana Kardašijan (Kardashian) redovno izazivaju euforiju fanova na društvenim mrežama, a Kim i Kortni (Kourtney) su nedavno napravile pravu pomutnju svojim fotkama u minijaturnim badićima. Slavne sestre kao da se takmiče koja će objaviti seksepilniju sliku, a njihovi fanovi ne mogu se odlučiti koja bolje izgleda


Kim na tajnoj lokaciji. Instagram

Sestre i rijaliti zvijezde Kortni i Kim Kardašijan proteklih dana uživaju na tajnim lokacijama. Dok mnogi čekaju ljeto da uskoče u kupaće kostime i osvježe se u moru, one su po svemu sudeći otputovale u toplije krajeve i već uživaju u čarima ljeta.


To se bar može zaključiti po fotografijama koje u protekla 24 sata objavljuju na društvenim mrežama. Kim je fanove zaintrigirala slikom s mora. Slavna ljepotica objavila je sliku na kojoj u minijaturnom kupaćem kostimu pozira u visećoj mreži iznad tirkiznog mora.



Kim Kardašijan. Instagram

Njena je fotografija zaradila gotovo tri miliona lajkova, a fanovi su se raspisali o njenom izgledu za koji imaju samo riječi hvale. Otkako je okončala brak s reperom Kanje Vestom (Kanye West), Kim se posvetila djeci i poslovnim obavezama, no pritom nije zaboravila uživati.



Kortni objavila vrlo slične fotografije u badiću, također s tajnovite lokacije. Instagram

U isto vrijeme njena je starija sestra Kortni objavila vrlo slične fotografije u badiću, također s tajnovite lokacije. Ona je uz jednu od fotografija na kojoj pozira na unutrašnjem bazenu tek kratko napisala:


"Proljetni praznici", zbog čega su njeni fanovi posumnjali kako je otputovala na kratki odmor, no nije poznato odmaraju li Kim i Kortni zajedno ili odvojeno.



Korti Kardašijan. Instagram

Neki vjeruju da Kortni uživa sa svojim novopečenim dečkom Trevisom Barkerom (Travis), bubnjarom grupe "Blink-182" koji je osvojio njeno srce nakon ljubavnog brodoloma s 14 godina mlađim modelom, Junesom Bendžimom (Younes Bendjim).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.