PROBLEMI U RAJU

Zašto je Dženifer Lopez ljuta na zaručnika

Paparazzi su ih uhvatili dok su čekali hranu, a na fotografijama je Aleks okrenut leđima

Dženifer Lopez se svađa sa zaručnikom. Agencije

Avaz.ba

9.9.2020

Pjevačica  Dženifer Lopez (Jennifer,51) i njen zaručnik Aleks Rodrigez  (Alex Rodriguez, 45) u utorak su bili na romantičnoj večeri. Posjetili su američko-talijanski restoran "Carbone" na Menhetnu.

No čini se kako je nešto pošlo po zlu. Na fotografijama Dženifer svog zaručnika ozbiljno gleda, a zbog njenog izraza lica šuška se kako su nešto burno raspravljali. Tražili su i sto odvojen od ostalih gostiju.  

Dženifer Lopez. Agencije

Paparazzi su ih uhvatili dok su čekali hranu, a na fotografijama je Aleks okrenut leđima. Iako ovaj par djeluje kao da je u njihovoj vezi sve idilično, čini se kako i kod njih postoje sitne trzavice.

Igrač bejzbola i J.Lo zaručili su se u martu prošle godine. Vjenčanje je bilo predviđeno za ovo ljeto, no zbog situacije s pandemijom koronavirusa odlučili su kako je svadbu najbolje odgoditi. 

 - Očito je da je ovo vrijeme bez presedana, a mi se samo želimo pobrinuti za sigurnost i vodimo računa da naša djeca budu dobro. Jednostavno se moramo prepustiti i ići kuda i svi idu. Sve je na pauzi - rekao je Rodrigez.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.