POZNATI

Selena Gomez optužila Džastina Bibera za emocionalno zlostavljanje

Pjesma "Lose You to Love Me" inspirirana tim odnosom

Selena i Biber. Arhiv

Avaz.ba

27.1.2020

Selena Gomez je za američke medije, u svom najotvorenijem intervjuu do sada, govorila o vezi koju je imala s Džastinom Biberom (Justin Bieber) i koliko je njihova veza bila toksična. Pjevačica je rekla da je bila žrtva emocionalnog zlostavljanja u toj vezi, a i sam Biber je priznao da je zloupotrijebio prošle veze.

Gomez je rekla da je njena najnovija pjesma "Lose You to Love Me" inspirirana tim odnosom.

- Jako sam ponosna na pjesmu. Ona sada za mene ima drugačije značenje od onog kad sam je napisala. Osjetila sam da nisam dobila poštenu završnicu, i to sam prihvatila, ali sam znala da mi treba neki način da kažem nekoliko stvari koje sam ranije trebala reći. To nije pjesma mržnje, to je pjesma koja kaže: "Imala sam nešto lijepo i nikad to ne bih porekla. Bilo je vrlo teško i sretna sam što je gotovo. Osjećala sam kao da je ovo sjajan način da kažem, završeno je, i ja to razumijem, i to poštujem, a sada ovdje koračam u čitavo drugo poglavlje života" – rekla je Gomez.

Ona nije željela ulaziti u detalje, jer je rekla da je "prevazišla" sve što je doživjela s Biberom.

Džastin je nedavno objavio da boluje od više poremećaja i napisao da oni utječu na njegov izgled i ponašanje. Još se nije oglasio kako bi prokomentirao Selenine tvrdnje.

Poslušajte pjesmu koju je Selena posvetila Biberu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.