OTVORIO DUŠU

Darko Lazić osuo paljbu po Ani Sević: Otkrio zašto dva mjeseca nije vidio kćerku

Poslao je jasnu poruku Aninom dečku

Darko i Ana s Lorenom. Arhiv

I. Š. / Avaz.ba

21.8.2019

Darko Lazić kaže da mu bivša žena Ana Sević brani da viđa kćerku Lorenu. Folk pjevač tvrdi da je Sević njihovu nasljednicu namjerno odvela na dva mjeseca u Budvu, samo da on ne bi mogao provoditi vrijeme s njom.  

Lazić se mnogo iznervirao kada je nedavno pročitao da njegova bivša draga po novinama izjavljuje kako je on sam kriv za loš odnos s nasljednicom. 

- Ma šta priča ona? Pa nisam ja odveo kćerku na dva mjeseca na more nego ona - rekao je Darko. 

Na Aninu izjavu da njihova zajednička kćerka Lorena ne smije da trpi to što ima neodgovornog oca, Darko je odgovorio: 

- Jeste, bitno je da je očuh odgovoran! 

Pjevač je poslao jasnu poruku Aninom dečku da mu je bolje da bude dobar prema Loreni. 

- Bilo bi mu najbolje da bude dobar. Za sada jeste, mislim da je sve super. Dokle god je on dobar prema mom djetetu, bit ću i ja prema njemu. 


Ana i Daniel. Instagram

Rekao je kako je poželio kćerku Lorenu jer je nije vidio dva mjeseca. Nije više htio komentirati o toj temi, jer, kako on kaže, uvijek ispadne babaroga, ali misli da ljudi odlično vide u kome je zapravo problem.

Optužio je Anu da nije ispoštovala dogovor, jer je trebala kraće da ostane na moru, a ne čitava dva mjeseca. Odlučio je da neće praviti scene od toga i da se nada da će na kraju sve doći na svoje.  

Darko i Marina. Arhiv

Lazić tvrdi kako je sad sve svježe zbog razvoda i bijesan je na sve, ali vjeruje da će na kraju sve doći na svoje. Za jedno dvije-tri godine smatra da će Ana, njen dečko, Marina i on zajedno sjediti i piti kafu. 

- Normalno je da u početku bude tenzija, tvrdoglavosti i sujete - rekao je Darko. 

Kada je riječ o nastupima, Darko radi punom parom. 

- Imam barsku stolicu, sjedim i pjevam. Nastupi idu nikad bolje i sretan sam zbog toga. Gdje god da se pojavim, obaram rekorde - rekao je Lazić. 

Priče o tome kako mu je porasla cijena nakon udesa je potvrdio, ali nije htio da kaže koliko, samo je potvrdio da je trenutno sretan i zadovoljan. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.