POZNATO TV LICE

Nakon 50 godina karijere, a penzija za nevjerovati: Suzana Mančić otkrila kolika su joj primanja

Voditeljka od prošle godine je i zvanično u penziji, a sad je otkrila i kolika su joj mjesečna primanja.

Suzana Mančić - Avaz
Suzana Mančić - Avaz
Suzana Mančić - Avaz
Suzana Mančić - Avaz
Suzana Mančić - Avaz
+3
S. Čengić

prije 12 sati 50 minuta

Prepoznatljivo TV lice Suzana Mančić, ove godine slavi 50 godina karijere i priznaje da joj nije uvijek bilo lako, ali da je uprkos maloj penziji, zadovoljna onim što trenutno ima.

– Nekad imaš novca pa sebi priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lijek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, penzija stiže. Nekom sam se izlanula kolika mi je penzija, onda su portali gorjeli kao „skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić, 53.000 (oko 885 KM)“. Pa dobro, za ne daj Bože, žive ljudi od tolike penzije – rekla je Suzana i dodala da je uvijek racionalno trošila novac koji zaradi.

Mančić: Ponosna na ono što je stekla. Facebook

Ponosna na sve

U razgovoru za Grand istakla je da je ponosna na sve što je za 50 godina rada stekla.

– Imala sam racionalni i štedljivi momenat, da ne kažem piroćanski. Pola sam trošila, pola stavljala sa strane, tako da sam u životu uglavnom sticala. Od te penzije može da se živi, pogotovo kad radiš još nešto sa strane – rekla je Suzana.

Kraj karijere

Voditeljka je otkrila i kako zamišlja kraj svoje duge karijere.

– Imati jednu tako dugu karijeru, a pri tom nedefinisanu, je nešto na šta sam ponosna. Počela sam sa muzikom, pa sa televizijom, onda se desio Loto. Dobro, bila je i pauza i to po nekoliko godina. Ali voljela bih da završim karijeru sa nekom lijepom pjesmom. Ja u kući imam dobro tekstopisca, a to je moja kćerka Teodora koja mi kaže da moram emotivno da se angažujem. Sad to čekamo, radi se na tome – priznala je Suzana za Grand.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.