JESTE LI GLEDALI

Trailer za Netflixovu seriju u jednom danu pogledan više od dva miliona puta

Glavne uloge tumače Kristen Bel (Bell) i Adam Brodi (Brody)

Isječak iz trailera. Screenshot

E. T.

1.9.2024

Trailer za humorističnu romantičnu seriju Nobody Wants This objavio je Netflix, a nju je kreirala književnica i glumica Erin Foster.

Glavne uloge tumače Kristen Bel (Bell) i Adam Brodi (Brody).

Radnja humoristične serije prati neobičan odnos između razdražljive i glasne voditeljice podcasta Džoane (Joanne) i nekonvencionalnog rabina Noaha. Oni imaju različite poglede na svijet te su žrtve modernih ljubavnih prepreka i dobronamjernih, ali ponekad sabotirajućih porodica.

Uz Bel i Brodija, glumačku postavu čine i Džastin Lupe (Justine), Timoti Sajmons (Timothy Simons), Šeri Kola (Sherry Cola), Emili Arluk (Emily Arlook), Stiven Šnajder (Stephen Schneider), Susan Ele (Elle) i drugi glumci. Serija će imati deset epizoda, a zasad nije poznato postoje li planovi za snimanje druge sezone.


Trailer za seriju pogledan je u jednom danu čak 2.3 miliona puta, a mnogi pretplatnici Netflixa uzbuđeni su oko serije koja će premijeru na streamingu imati 26. septembra. Mnogi su u komentarima posebno iskazali oduševljenje glavnim glumcem Adamom Brodijem, za kojeg pišu da će sigurno biti odličan u ovoj romantičnoj ulozi.

"Dobili ste me s 'Adam Brody'. Ovo ću definitivno gledati", "Izgleda super. Bell je bila odlična u The Good Place pa vjerujem da će tako biti i s ovom serijom", "Jako se veselim seriji. Odličan izbor glavnih glumaca", "Ovo izgleda urnebesno, a tek smo vidjeli trailer", "Kristen Bell i Adam Brody? Prodano!" samo su neki od komentara. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.