GRUDI JEDVA OBUZDALA

Ove fotke Salme Hajek su pravi raj za oči: Zeleni bikini istakao svu ljepotu njenog tijela

Njena objava na Instagramu prikupila je veliki broj lajkova

Salma Hajek plijeni ljepotom. Instagram

E. Ag.

1.8.2024

Glumica Salma Hajek (Hayek) nedavno je objavila niz atraktivnih fotografija na mrežama, što uvijek obraduje njene pratioce.

Kako se vidi, slavna meksička glumica je svoje mnogobrojne fanove počastila fotkama u zelenom bikiniju, a bujne grudi bile su u prvom planu, piše B92.

- Čekam avgust - napisala je slavna glumica u opisu fotografije.

Njena objava na Instagramu prikupila je veliki broj lajkova, a pratioci na mrežama se nisu suzdržavali od komentarisanja...

"Ti kao da ne stariš", "57 godina, a i dalje je jedna od najzgodnijih žena na svijetu", "Kraljice", Prelijepa si", samo su neki komentari...

Inače, Salmu mnogi smatraju jednom od najljepših glumica svih vremena. U jednom intervjuu za strane medije javno je progovorila o preprekama na svom putu. Kako je rekla, nije mogla da bude angažovana za komedije, jer su joj producenti često sugerisali da "lijepe žene ne smiju da budu duhovite".

- Oduvijek sam htjela da glumim u komedijama, ali ljudi mi nisu dozvolili. Govorili su mi: 'Ti si seksi, pa ne možeš da budeš i duhovita.' Ne samo da nisi smio da budeš pametan nego nisi smio da budeš ni duhovit devedesetih - izjavila je u intervjuu za "GQ".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.