LJUBIMCI

Vlasnici prvi put odveli svoju mačku na plažu: Nije prošlo kako su planirali

Moča nije bila nimalo impresionirana ni pijeskom ni morem

Moča ne želi ni blizu mora. TikTok

M. Z.

11.9.2023

Moča (Mocha) je velika zvijezda na TikToku. Ona i sestrica Mika imaju više od 300 hiljada pratilaca, a sada su vlasnici odlučili Moču iznenaditi i odvesti je na plažu.

@mika.and.mocha My 1st trip to the beach - Part 1 #beach #catstories #browncat #mikaandmocha ♬ original sound - Mika & Mocha🤎

Ali izlet nije prošao kako su planirali. Moča nije bila nimalo impresionirana ni pijeskom ni morem. Prvo nije htjela ni napustiti svoj kavez u kojem su je vlasnici donijeli na plažu. Kada su je oni prisilno stavili na pijesak, malo je razgledavala, ali brzo se sama vratila u kavez.

@mika.and.mocha Should I try burying some treasure at the beach next time? 🤔 - Mocha🤎 #beach #catsonbeach #browncat #catstories #mikaandmocha ♬ original sound - Mika & Mocha🤎

Idući dan vlasnici su je stavili na pijesak u blizini mora, no Moča se odmah sakrila ispod haljine svoje vlasnice. S obzirom na popularnost na društvenim mrežama, toga dana Moča je privlačila poglede prolaznika. Neke su se djevojke čak i slikale s njom. No, pijesku i vodi i dalje se ne želi ni približiti, piše Index.hr.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.