200 gr tanjih špageta
200 gr šampinjona
100 gr špinata
200 gr tikvica
100 ml sojinoig umaka
100 gr mrkve
200 gr prase
2 čehne bijelog luka
kašika đumbira
kašika vegete
100 ml ulja
Povrće očistite, operite i ocijedite. Prasu i tikvice narežite na tanke rezance, a šampionjone n listiće. Bijeli luk nasjeckajte, mrkvu narežite na rezance i blanširajte.
Špagete skuhajte (ali ne do kraja) u neposoljenoj vodi, ocijedite ih i ostavite na toplome mjestu.
Na zagrijanom ulju u dubokoj tavi kratko popecite bijeli luk i mrkvu pa ih istresite na špagete.
U istu posudu dodajte malo ulja, popecite prasu i tikvice pa ih također istresite na špagete. Postupak ponovite sa špinatom i šampinjonima.
Na kraju dodajte đumbir, sojin umak i vegetu, promiješajte pa vratite u posudu. Prije toga pripremljeno povrće i špagete lagano izmiješajte i kratko zagrijte.