JEZIVE PORUKE

Srbijanska tiktokerka tvrdi da joj partner prijeti, slučaj prijavljen policiji

Naime, kako tvrdi, u pitanju je prepiska sa njenim partnerom sa kojim ima i dijete

Katarin Popadić. Instagram

D. R.

18.8.2023

Srbijanska tiktokerka, Katarin Popadić na istoimenoj platformi objavila je video jezivog sadržaja. Naime, kako tvrdi, u pitanju je prepiska sa njenim partnerom sa kojim ima i dijete, a poruke koje dobija od njega su prijetećeg sadržaja, piše Telegraf.

Uprkos njenim molbama da je ostavi na miru, mladić, kako se iz priloženog vidi ne prestaje da šalje glasovne poruke u kojima vrijeđa i nju i njenu porodicu, ali upućuje i najstrašnije prijetnje.

- Ja te sad čekam ispred kuće, upropastiću ili tebe ili tvoju majku, ko god se bude pojavio, ili nećete ući u kuću. Sad idem ispred tvoje kuće i čekam te, sad ću da te upropastim - čuje se iz jedne od glasovnih poruka.

Nesretna djevojka mu je zaprijetila policijom, te kazala da se nada da će izgubiti starateljstvo nad djetetom i da će završiti u zatvoru. Međutim, kao odgovor na ovo tiktokera dobila je, čini se, poruku još goreg sadržaja. 

@kejtt45 #foryoupage #viral #fyp #tiktok #foryou #trending #fakeeverything #stopnasiljunadzenama ♬ Džanum - Teya Dora

- Dobijat ćete batine, nestat ćete iz kraja, moraćete da se selite. Vidjet ćemo da li će ti se to isplatit. Ja ću da budem u zatvoru, a tebe će da tuku svaki dan kada te budu vidjeli. I tvoja majka i ti i svaki vid tvoje imovine će nestati. Ja u 9 izlazim i kunem ti se i sve odlažem, sad dolazim ispred tvoje zgrade i čekam te. Čekam te da te razbijem. Zagorčaću ti se u život i i tebi i tvojoj familiji. Da vas zakoljem, da vas nema - prijeteći je rekao, a onda dodao još par poruka istog sadržaja.

Ipak, ovaj nesretni događaj nije se završio samo na Whatsapp prepiski, djevojka je ubacila i video svog automobila koji je vidno oštećen i izgreban, te se nakon toga i direktno obratila svom partneru.

Obratila mu se

- Ja više ne znam šta ja treba da uradim, dužan si mi preko 2.000 eura, podarila sam ti dijete, kada si bio u zatvoru nosila pakete, išla sam sa tobom u Beč. Ja više ne znam šta da radim da otplatim svoj dug koji zapravo nemam - zapomagala je djevojka i ponavljala riječi "Ovo mora da stane, ovo mora da stane".

Otkrila je i da ovo nije prvi put da joj je zaprijetio, te da je svjesna da je sada u njenoj blizni po ovome što je uradio na kolima.

Slučaj prijavljen policiji

- Ostavi me na miru, ja više ne znam kako da se odbranim od tebe, ovo je prevršilo svaku mjeru. Ja sam se nadala da će sa podignutim brisačima ovo da stane, ali sada kada znam da si mi blizu i da kuješ, ja više ne znam kako da se odbranim. Prestani, prestani, imamo dijete zajedno, prestani - vidno uplašeno je apelovala.

Kako Telegraf saznaje, tiktokerka je 10. avgusta slučaj prijavila policiji, a slučaj je predat nadležnom Tužilaštvu, kao i Centru za socijalni rad, koji će utvrditi više detalja u vezi sa slučajem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.