SASTANAK S VUČIĆEM

Milatović: Jačamo saradnju Srbije i Crne Gore

"Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusjedske odnose u cijelom regionu", napisao je Milatović na Tviter

Jakov Milatović i Aleksandar Vučić. Twitter

D. H.

9.7.2023

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju sa predsjednikm Srbije Aleksandrom Vučićem i poručio da je u pitanju neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije.

- Neformalna večera i otvoren razgovor o unapređenju odnosa Crne Gore i Srbije sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Jačanje saradnje naših država na političkom i ekonomskom planu važno je i za dobrosusjedske odnose u cijelom regionu - napisao je Milatović.

Milatović je danas počeo je zvaničnu dvodnevnu posjetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu dočekao prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Milatović je prisustvovao i svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu gdje je između ostalog poručio da je revitalizacija političkih odnosa važna za unaprjeđenje ekonomskih odnosa Crne Gore i Srbije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.