CRNOGORSKI PREDSJEDNIK

Milatović stigao u Srbiju: Dačić ga dočekao na aerodromu

Prijateljski doček na Beogradskom aerodromu od strane prvog potpredsjednika Vlade Srbije Ivice Dačića, poručio je Milatović

Milatović i Dačić. Twitter

A. O.

9.7.2023

Crnogorski predsjednik Jakov Milatović počeo je zvaničnu dvodnevnu posjetu Srbiji, a njega je na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu dočekao prvi potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova Srbije Ivica Dačić.

Iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore su rekli da će se Milatović sutra uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbija, sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon toga i sa predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

- Predviđeno je da predsjednik Crne Gore u okviru posjete položi cvijeće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“. Posjeta predsjednika Milatovića Srbiji dolazi nakon posjeta Briselu i institucijama Evropske Unije i NATO-a, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unaprijeđenja regionalne saradnje - zaključuje se u saopćenju Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

Objava Milatovića. Printscreen

- Prijateljski doček na Beogradskom aerodromu od strane prvog potpredsjednika Vlade Srbije Ivice Dačića kao uvod u moju zvaničnu posjetu Srbiji. Ispisujemo nove stranice u odnosima Crne Gore i Srbije. Revitalizacija političke i snaženje ekonomske saradnje je ono što građani očekuju od nas - navodi Milatović na Twitteru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.