REGION

Veljović: Imam pravo da iznosim stavove, u tome me niko neće spriječiti

Veljović je kazao da će nastaviti da slobodno iznosi svoje stavove

Veselin Veljović. AntenaM

CDM

16.8.2021

Savjetnik predsjednika Crne Gore i bivši direktor Uprave policije Veselin Veljović dao je danas izjavu u Tužilaštvu povodom svog teksta “Vidimo se na Cetinju”, piše CDM. 

Veljović je novinarima kazao da je tužiocu rekao da tekst nema nikakve veze za DPS-om ili bilo kojim drugim političkim subjektom.

- Radi se lično o mom stavu na koji imam pravo kao i svaki građanin. Saopštio sam činjenice koje svako može da tumači kako hoće. Vrlo jasno ću da saopštavam svoje stavove. Vjerujem da je bilo mnogo drugih prilika kada je trebalo pozvati i premijera kada je trebalo da daju izjave. Kada su po gradovima Crne Gore orgijali i narušavali bezbjednost građana. Premijer ne poštuje institucije države ne odazivajući se na pozive, ignorišući Tužilaštvo da da izjave, licemjerno je da on poziva nekog kada on to ne čini u državi u kojoj je premijer - naveo je Veljović.

Veljović je kazao da će nastaviti da slobodno iznosi svoje stavove.

- U tome me niko neće spriječiti, tako da mislim da je ova farsa, nešto što ne doprinosi normalnom toku političkih prilika u Crnoj Gori. Moj poziv prema pripadnicima službe doživljavam dobronamjerno odgovorno i profesionalno. Svi moji stavovi su stavovi slobodnog građanina - kazao je on.

Prema njegovim riječima oni koji doživljavaju kao huškanje ostavljam njima da tumače, varaju se ako misle da nas mogu prepadniti izjavama u odnosu na činjenicu da oni sami bježe od odgovornosti.

- Ja sam neko ko poštuje institucije i uvijek ću se odazvati na svaki poziv - zaključio je Veljović.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.