NEOBIČNO PONAŠANJE

Milioni gledaju ovaj snimak sa Trampovog skupa: "Čuje se pucanje, svi bježe, a ona..."

Snimka prikazuje nepoznatu ženu u sunčanim naočalama, bijeloj košulji i crnoj kapi

Snimka postala viralna. Screenshot

N. H.

16.7.2024

Žena koja je sjedila iza Donalda Trampa (Trump) u vrijeme kada je na njega izvršen izazvala je sumnju zbog svog čudnog ponašanja. 

Snimka prikazuje nepoznatu ženu u sunčanim naočalama, bijeloj košulji i crnoj kapi kako vadi telefon dok odjekuju pucnji na skupu u Pensilvaniji, postala je viralna. 

Ona je svoj mobitel izvadila dok su se ostali saginjali u strahu za svoje živote. Ta je snimka dodala ulje na vatru nekim teorijama zavjere koje su počele kružiti nakon pucnjave, piše Daily Mail.

Objava na društvenoj mreži X s tom snimkom je pogledana više od 19 miliona puta.

- Odzvanjaju pucnji, a njezin je prvi instinkt da vrlo, vrlo mirno izvadi mobitel i snimi cijeli ovaj spektakl. Čini li vam se to normalnim ponašanjem? - piše u još jednoj objavi na X-u.

Neki korisnici X-a čak su teoretizirali da je žena "kimnula" prije nego što je odjeknuo prvi pucanj - a jedan je otišao toliko daleko da je tvrdio da je žena bila "sudionica", unatoč tome što nije ponudio nikakve dokaze koji bi poduprli takvu tvrdnju.

Drugi su pak tvrdili da je njezino smireno ponašanje posljedica masovnih pucnjava koje su tako česte u Americi.

- Jesmo li toliko otupjeli na nasilje u Americi? Pogledajte ženu u bijelom s crnim šeširom odmah iza Trampa. Umjesto da se skloni ili zaštiti dijete iza sebe - ona izvadi svoj telefon i počne snimati - pišu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.