FLORIDA

Policija zatekla horor: Čekićem ubio ženu i njeno dijete, pa silovao svjedoka

Žrtva koju je silovao ispričala je policajcima da je vidjela kako Džouns ubija tinejdžera

Džastin je satima čekao da se njegov posinak vrati kući, pa je i njega napao i ubio. Agencije

H. J. I.

3.9.2022

Amerikanac Džastin Džouns (41) sa Floride pretukao je svoju ženu čekićem do smrti, a onda je njeno tijelo umotao u deku i sakrio u sobi. 

Horor se nastavio, nakon što je Džastin satima čekao da se njegov posinak vrati kući, pa je i njega napao i ubio.


Uspjela da pobjegne

Lokalni šerif Fred Džons koji ima 25 godina iskustva u policiji, bio je šokiran ovim zločinom, ističući da je to najgori slučaj koji je imao do sada.

Zločin je otkriven nakon što je jedna žena pozvala policiju. Ona je bila svjedok stravičnih ubistava, a onda je i sama postala žrtva. Džastin Džoun ju je silovao.

- Ubio ih je! Mene je satima silovao. Uspjela sam da pobjegnem - rekla je nesrećna žena, prenosi New York Post.

Žrtva koju je silovao ispričala je policajcima da je vidjela kako Džouns ubija tinejdžera. Nakon toga ju je uhvatio, zatvorio je i satima napastovao. Uspjela je da pobjegne kada ju je zlostavljač pustio da ode do toaleta.


Ubica je brzo uhapšen

Policija je u domu ubice zatekla stravične scene. Svuda je bilo krvi, a na podu su ležala beživotna tijela Sandre Gaudino (38) i njenog sina Tija Finistera (17).

Brutalni ubica je brzo uhapšen. Pronađen je na parkingu lokalnog supermarketa. Policija ga je odvela u stanicu gdje je priznao zločine. Ubica se trenutno nalazi u pritvoru, a uskoro će se naći pred sudom.

Poštovani čitaoci, ovo je nova Facebook stranica portala Avaza. Za pobjedu istine nad lažima, kliknite na ovaj link i zapratite stranicu Avaz.ba.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.