ZA 2 MJESECA

Produžen pritvor Draženku Raduloviću, koji je nasmrt pretukao Radenka Vasiljevića: "Kajem se, nisam imao namjeru da ga ubijem"

Osumnjičeni je objasnio da je kritičnog dana bio na poslu, nakon čega je popio dva piva sa prijateljima, a zatim je otišao kući

Dražen Radulović. Siniša Pašalić / Ringier

S. S.

18.5.2024

Okružni sud u Banjoj Luci produžio je pritvor Draženku Raduloviću (41) Prci zbog sumnje da je u aprilu ove godine na Manjači kod Banje Čuke ubio Radenka Vasiljevića (56), saznaje Srpskainfo.

Pritvor je produžen za još dva mjeseca. Draženko Radulović je osumnjičen da je 19. aprila oko 21 sat u mjestu Kola na Manjači pretukao Vasiljevića koji je podlegao.

Policija je o pronalasku tijela Vasiljevića obaviještena nekoliko časova kasnije, oko 6.30, nakon čega je obavljen uviđaj. Na mjestu pronalaska tijela bili su vidljivi tragovi krvi, a kako se ljekar mrtvozornik nije mogao izjasniti o uzroku smrti, pa je zatražena obdukcija. Tokom obdukcije utvrđeno je da je Vasiljević zadobio višestruke udarce u glavu.

Osumnjičeni je tokom saslušanja izrazio kajanje.

– Žao mi je i kajem se, nisam imao namjeru da ubijem Rodoljuba - izjavio je osumnjičeni Draženko Radulović zvani Prco.

Osumnjičeni je objasnio da je kritičnog dana bio na poslu, nakon čega je popio dva piva sa prijateljima, a zatim je otišao kući kod supruge i dvoje djece.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.