U ŠOKU I SUZAMA

Partnerica muškarca otetog u Beogradu: Od komšije sam saznala da je taoc, počela sam da se tresem

Ja sam u šoku, jer on nije nikome ništa loše uradio, on je jedan pošten čovjek, vrijedan, radan, još i bolestan, istakla je

Sa lica mjesta. Ringier

H. J. I. / Telegraf.rs

15.9.2022

Policija pokušava da oslobodi Slobodana T. (65) koga jedan muškarac drži kao taoca u automehaničarskoj radnji na Paliluli u Beogradu. Slobodanova partnerica je u šoku i suzama stigla na lice mjesta, gdje se odvija prava drama.

Ona je za Telegraf.rs, plačući rekla da je od komšije saznala da je njen partner talac.


- Javio mi je komšija iz zgrade, napisao mi je na Viberu, kaže šta se dešava sa tvojim dečkom, stavili su mu nož ispod vrata. Ja kažem: "Jao, pa ko, pa kad, šta nemam pojma šta se dešava". Imala sam takvu tragediju, meni su tri člana porodice umrla, ja sam poludjela kad sam to čula - drhtavim glasom priča ona.

Kako kaže, njena prva reakcija bila je ta to nije moguće.


- Kažem mu: pa to je nemoguće, i on mi pošalje fotografije i kad sam vidjela, počela sam da se tresem. Ja sam u šoku, jer on nije nikome ništa loše uradio, on je jedan pošten čovjek, vrijedan, radan, još i bolestan, imao je moždani udar, nikad nikog nije dirao, pošteno je zarađivao. Zato sam u šoku, ne mogu da vjerujem da se to dešava - kaže Slobodanova partnerica.


Napadač je, kako saznaje Telegraf.rs, cijelog dana bio u kafani.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.