CRNA HRONIKA

U Podgorici zaplijenjen kilogram kokaina, uhapšena jedna osoba

CDM.me

28.4.2018

Podgoričanin Goran Milanković (47) uhapšen je kada je policija u njegovom stanu pronašla kilogram kokaina, saopćeno je iz Uprave policije.

On se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Ovom zapljenom službenici Odsjeka za borbu protiv droge prekinuli su još jedan lanac ulične prodaje kokaina.

Na osnovu informacija, da se G. M. duži period bavi dilanjem kokaina, policija je pretresla njega i stan koji koristi i tada pronašli oko 1.065 grama kokaina. Njega je policija prvo u poslijepodnevnim satim primijetila u ulici Ilije Plamenca i tada kod njega pronašla PVC pakovanje s oko 52 grama kokaina.

Pretresom stana koji je on koristio, pronađena su još dva velika PVC pakovanja s oko 1.013 grama kokaina i jednu vagu za precizno mjerenje. Oduzet je i BMW, za koji se sumnja da ga je osumnjičeni koristio za obavljanje krivičnog djela.

G. M. je, kako se sumnja, drogu nabavljao u većim količinama (više od kilograma) i nakon toga u stanu vršio mjerenje i prepakivanje u manja PVC pakovanja, koja je stavljao u ulični prodaju na području Podgorice.

Pronađenu drogu, od ukupno 1.065 grama, je, kako se sumnja, nabavio od za sada nepoznatog lica na čijoj se identifikaciji radi, s namjerom da u stanu izvrši miješanje kokaina s odgovarajućom supstancom radi dobivanja mnogo veće količine.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.